Zeevracht


 

Met één aanvraag het best passende transport van A tot Z geregeld. Transportaanvraag werkt als een vergelijkingssite voor wereldwijd transport. We zoeken voor u de beste optie én regelen het hele transport voor u. Gemakkelijk, snel en voordelig.

 

U kunt het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij op werkdagen binnen 2 uur contact met u op. Heeft u toch nog een vraag of bijvoorbeeld een spoedzending? Neem dan contact op met +31 (0) 413 24 38 30

  

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo
Let op: onze dienstverlening is niet ingericht voor particulieren. Aanvragen voor auto's, inboedels, huisraad, boten, caravans. kunnen wij niet in behandeling nemen.

 

Zeevracht

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo
Let op: onze dienstverlening is niet ingericht voor particulieren. Aanvragen voor auto's, inboedels, huisraad, boten, caravans. kunnen wij niet in behandeling nemen.

Zeevracht door Transportaanvraag

Wist u dat zeevracht, ook wel zeetransport of watertransport genoemd, de voordeligste en milieuvriendelijkste manier is om goederen over lange afstanden te vervoeren? Dat kan via short sea, deep sea of barge transport. Neem bij vragen gerust contact met ons op, onze zeevrachtspecialisten vertellen u graag over de mogelijkheden.

De voordelen van professionals bij zeevracht

Bij Transportaanvraag.nl staan we garant voor complete en betrouwbare logistieke totaaloplossingen voor zeevracht. Dat doen we samen met een team van transportspecialisten en een uitgebreid internationaal netwerk.

Samen lossen we wereldwijd logistieke vraagstukken op tegen aantrekkelijke prijzen en zorgen we ervoor dat goederen veilig en op tijd op hun bestemming arriveren. Onze zeevracht oplossingen zijn compleet en indien gewenst op maat gemaakt; van deur tot deur, inclusief voor- en natransport en op- en overslag.

Jouw zakelijk transport in 4 stappen

Gegevens invoeren

Details over het transport

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte

Het transport

Uw goederen getransporteerd

Betaling voldoen

Na levering kunt u betalen

Verschillende soorten zeevracht

1. Deep sea transport

Wij zijn expert in het veilig en efficiënt vervoeren van uw goederen over intercontinentale zeevaartroutes. Uw transport verloopt bij ons via toonaangevende Europese containerhavens.

2. Barge transport

Om containers over binnenwateren te transporteren, zijn lichtere en kleinere schepen nodig vanwege diepgang-, manoeuvreerbaarheid-, brug- en aquaductbeperkingen. Grotere containerschepen kunnen namelijk niet overal komen. Barges laden containers in grote zeehavens, en lossen ze op een barge terminal langs het binnenwater.

3. Short sea transport

Short sea is een moderne benaming voor kustvaart, waarbij vrachttransport over water over kortere afstanden plaatsvindt. Het is ideaal voor volle vrachten en zware goederen en wordt steeds vaker als alternatief voor weg- en railtransport gebruikt.

Altijd op de hoogte van uw zending

Klanten waarderen ons om onze uitstekende service en heldere communicatie. Offertes volgen we direct op, en bij vragen of problemen zijn we altijd bereikbaar. We kijken bovendien altijd naar wat wél mogelijk is, en houden u op de hoogte van het proces. U kunt dus rekenen op proactiviteit en directe terugkoppeling.

Daarnaast bieden we u een track en trace oplossing aan, waarmee u uw zendingen kunt volgen. Zo weet u altijd waar uw goederen zich bevinden en wanneer ze aankomen.

Meer weten over zeevracht?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Transport regelen met de voordelen van online, en de service en expertise van ervaren professionals. Dát is Transportaanvraag.