Wegtransport


 

Met één aanvraag het best passende transport van A tot Z geregeld. Transportaanvraag werkt als een vergelijkingssite voor wereldwijd transport. We zoeken voor u de beste optie én regelen het hele transport voor u. Gemakkelijk, snel en voordelig.

 

U kunt het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij op werkdagen binnen 2 uur contact met u op. Heeft u toch nog een vraag of bijvoorbeeld een spoedzending? Neem dan contact op met +31 (0) 413 24 38 30

  

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo
Let op: onze dienstverlening is niet ingericht voor particulieren. Aanvragen voor auto's, inboedels, huisraad, boten, caravans. kunnen wij niet in behandeling nemen.

 

Wegtransport

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo
Let op: onze dienstverlening is niet ingericht voor particulieren. Aanvragen voor auto's, inboedels, huisraad, boten, caravans. kunnen wij niet in behandeling nemen.

Wegtransport door Transportaanvraag

Afgestemd op de gewenste lead time verzorgen wij voor elke type vracht het wegtransport van deur tot deur, rechtstreeks naar uw klant of naar het gewenste distributiepunt. Dat doen we voor zowel full truck load (FTL) als less than truck load (LTL) wegtransport.

Onze missie is om elke transportbehoefte optimaal te vervullen. Voor elk type vervoer over de weg bieden we daarom maatwerkoplossingen. Of het nu om fast moving consumer goods gaat of machinetransport, kleine of grote ladingen pallets, zeevracht, break bulk, groupage, dedicated transport of speciaal transport; samen met onze gespecialiseerde partners nemen we u alle regelzaken uit handen.

Regisseur in logistieke keten

Met een scherp oog voor detail zijn we regisseur in de logistieke keten. Bij ons zijn de lijnen kort. Met u, maar ook in de communicatie met onze transportpartners en aanleverlocaties. Dat maakt snel schakelen mogelijk. We zitten graag bovenop op uw business. 

We maken duidelijke laad- en leverafspraken en fungeren als tussenpersoon tussen chauffeur, losploeg en alle overige betrokkenen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw transportaanvraag, wel zo overzichtelijk. Tijdens het gehele proces voorzien we u proactief van de juiste informatie. Om u maximaal te ontzorgen, lossen we problemen direct op.

Jouw zakelijk transport in 4 stappen

Gegevens invoeren

Details over het transport

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte

Het transport

Uw goederen getransporteerd

Betaling voldoen

Na levering kunt u betalen

Kraan, heftruck of andere losfaciliteiten nodig?

Belangrijk onderdeel van wegtransport in Europa is het laden en lossen. Wij regelen desgewenst een losploeg en/of heftruck op locatie die uw goederen kan lossen. En als uw transport daarom vraagt, regelen we ook een laadklep of zelfs een kooiaap/meeneem heftruck. Veel is mogelijk. We kijken vooral naar wat wél kan, en altijd tegen een zo aantrekkelijk mogelijk tarief. 

Specialist in wegtransport voor grote internationale beurzen

Beursdeelname is een hectische aangelegenheid waarbij transport vaak wordt onderschat. Juiste documentatie bijvoorbeeld, is belangrijk en verschilt per land. Dankzij lokale partners en samenwerkingen met internationale Kamers van Koophandel adviseren we u altijd conform de huidige wet- en regelgeving. 

Bovendien staan we altijd in direct contact met de loslocatie en zijn we vooraf op de hoogte van specifieke aanmeldprocedures. We boeken tijdsloten voor efficiënte levering en regelen desgewenst een losploeg en/of heftruck die de wagen op locatie kan lossen. Met u stemmen we af waar de goederen na de beurs heen moeten en bieden eventueel opslag in binnen- of buitenland voor een zo soepel mogelijk beurstransport. We ontzorgen u volledig, van begin tot eind.

De voordelen van Europees wegtransport bij Transportaanvraag:

  • Wegtransport op maat voor elke specifieke transportbehoefte
  • Snelle afhandeling, aantrekkelijke prijzen
  • Compleet verzorgd wegtransport, van deur tot deur
  • Één aanspreekpunt, proactief in terugkoppeling
  • Organisatie van transport van en naar grote havens en volledige verzorging van douanedocumentatie
  • Snel en efficiënt transport door heel Europa
  • Deskundige landenspecialisten en gespecialiseerde partners
  • Uitgebreid internationale netwerk

Altijd op de hoogte van uw zending

Klanten waarderen ons om onze uitstekende service en heldere communicatie. Offertes volgen we direct op, en bij vragen of problemen zijn we altijd bereikbaar. We kijken bovendien altijd naar wat wél mogelijk is en houden u op de hoogte van het proces. U kunt dus rekenen op proactiviteit en directe terugkoppeling.

Meer weten over wegtransport?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wegtransport of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Transport regelen met de voordelen van online en de service en expertise van ervaren professionals. Dát is Transportaanvraag.