Transport Zweden


 

Met één aanvraag het best passende transport van A tot Z geregeld. Transportaanvraag werkt als een vergelijkingssite voor wereldwijd transport. We zoeken voor u de beste optie én regelen het hele transport voor u. Gemakkelijk, snel en voordelig.

 

U kunt het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij op werkdagen binnen 2 uur contact met u op. Heeft u toch nog een vraag of bijvoorbeeld een spoedzending? Neem dan contact op met +31 (0) 413 24 38 30

  

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo

 

Transport Zweden

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo

Transport Zweden door Transportaanvraag

Wij zijn gespecialiseerd in less than truck load (LTL) en full truck load (FTL) transport naar Zweden. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig en op tijd aankomen op bestemming zoals Stockholm, Malmö of Karlstad. Onze transportspecialisten kennen de regelgeving door en door. U wordt daardoor volledig ontzorgd. Als het gaat om transport naar Zweden, zijn wij de experts!

Transport van en naar Zweden

Met ons uitgebreide Zweedse netwerk kunnen we snel en gemakkelijk uw FTL- en LTL-transport beheren. Of het nu gaat om eenmalig of regulier transport, wij kunnen het van begin tot eind voor u regelen. Wij verzenden rechtstreeks naar uw klant of brengen de zending naar het juiste distributiepunt.

Bij Transportaanvraag verzorgen wij ook transport vanuit Zweden naar Nederland met hetzelfde serviceniveau. Met ons uitgebreid netwerk in Zweden worden uw goederen snel en efficiënt afgeleverd waar u maar wilt in Nederland. Of het nu gaat om reguliere zendingen, spoedtransport, groupage transport of koeltransport, wij regelen het graag.

Jouw zakelijk transport in 4 stappen

Gegevens invoeren

Details over het transport

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte

Het transport

Uw goederen getransporteerd

Betaling voldoen

Na levering kunt u betalen

Dedicated transport

Voor goederen die niet overgeladen mogen worden of waarbij andere lading bijgeladen wordt, biedt dedicated transport uitkomst. Uw lading wordt direct vervoerd naar de loslocatie na het laden. U kunt kiezen tussen een internationale trailer van 13,6 laadmeter of een kleine bakwagen van 4,2 laadmeter. Wij garanderen dat uw goederen veilig en conform uw wensen worden geleverd.

Spoedtransport

Voor dringende leveringen van goederen van en naar Zweden biedt Transportaanvraag spoedtransport. Met ons Europees netwerk en team van transportspecialisten bieden wij oplossingen voor logistieke uitdagingen. Wij zorgen voor veilige en tijdige levering tegen het meest aantrekkelijke tarief. Zelfs voor kleine zendingen die de volgende ochtend al geleverd moeten worden of grotere leveringen in dezelfde week.

Groupage transport

Groupage vervoer is een ideale manier om kleinere ladingen te verzenden, omdat het gaat om het combineren van meerdere zendingen in één lading. Daarmee is het een budgetvriendelijke oplossing voor bedrijven die kleinere zendingen willen vervoeren.

Transport Zweden? Dit is ons netwerk!

Bij Transportaanvraag hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk. We begrijpen dat u soms een specifieke bestemming nodig hebt voor uw zending. Als dit het geval is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we aan uw wensen kunnen voldoen.

 • Eskilstuna
 • Gävle
 • Göteborg
 • Karlstad
 • Luleå
 • Malmö
 • Örebro
 • Pitea
 • Skellefteå
 • Stockholm
 • Sundsvall
 • Umeå
 • Uppsala
 • Västerås

Transport specialist voor Zweden

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Transport regelen met de voordelen van online, en de service en expertise van ervaren professionals. Dát is Transportaanvraag.