Koeltransport


 

Met één aanvraag het best passende transport van A tot Z geregeld. Transportaanvraag werkt als een vergelijkingssite voor wereldwijd transport. We zoeken voor u de beste optie én regelen het hele transport voor u. Gemakkelijk, snel en voordelig.

 

U kunt het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij op werkdagen binnen 2 uur contact met u op. Heeft u toch nog een vraag of bijvoorbeeld een spoedzending? Neem dan contact op met +31 (0) 413 24 38 30

  

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo

 

Koeltransport

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo

Internationaal koeltransport en vriestransport

Voor internationaal koeltransport van vries- of versproducten bieden wij maatwerkoplossingen voor bestemmingen in heel Europa, inclusief op- en overslag onder ideale condities.

Ons koeltransport: geconditioneerd van A naar B

Voedselveiligheid en naleving van de huidige regelgeving krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Door samen te werken met gespecialiseerde partners in internationaal koeltransport kunnen we gebruikmaken van state of the art koel- en vriestrailers en geavanceerde koel- en vriessystemen. Zo houden we de temperatuur constant en kunnen we de kwaliteit en versheid van uw producten waarborgen. 

Die garantie van veiligheid en kwaliteit realiseren we door strikte naleving van de regelgeving omtrent koeling en hygiëne. De specialisten met wie we nauw samenwerken zijn altijd gecertificeerd. Bovendien is het regelmatig uitvoeren van audits een vast onderdeel van onze veiligheidsprocedure bij koel- en vriestransport. Onze mensen laden en lossen uw koele vrachten veilig en met de grootste zorg. Altijd. 

Jouw zakelijk transport in 4 stappen

Gegevens invoeren

Details over het transport

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte

Het transport

Uw goederen getransporteerd

Betaling voldoen

Na levering kunt u betalen

Koeltransport via containervervoer

Behalve koeltransport over de weg, kunt u voor volle ladingen (FTL) ook kiezen voor gekoeld containervervoer. Dat doen wij op basis van intermodaal transport, een voordelige en duurzame manier van koeltransport met bovendien korte doorlooptijden. Wij verzorgen internationaal koeltransport van, naar en via belangrijke Europese containerhavens, zoals Rotterdam, Antwerpen, Hamburg en Bremen. 

Altijd op de hoogte van uw zending

Klanten waarderen ons om onze uitstekende service en heldere communicatie. Offertes volgen we direct op, en bij vragen of problemen zijn we altijd bereikbaar. U kunt dus rekenen op proactiviteit en directe terugkoppeling.

Meer weten over koeltransport via Transportaanvraag?

Beschikt u niet over de middelen om het koeltransport zelf te verzorgen? Wij geven graag vorm aan uw internationaal koel- en vriestransport. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Transport regelen met de voordelen van online, en de service en expertise van ervaren professionals. Dát is Transportaanvraag.