Transport Portugal


 

Met één aanvraag het best passende transport van A tot Z geregeld. Transportaanvraag werkt als een vergelijkingssite voor wereldwijd transport. We zoeken voor u de beste optie én regelen het hele transport voor u. Gemakkelijk, snel en voordelig.

 

U kunt het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij op werkdagen binnen 2 uur contact met u op. Heeft u toch nog een vraag of bijvoorbeeld een spoedzending? Neem dan contact op met +31 (0) 413 24 38 30

  

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo

 

Transport Portugal

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo

Transport Portugal door Transportaanvraag

Als u op zoek bent naar transport naar Portugal, zoek dan niet verder. Wij leveren full service transport voor less than truck load (LTL) en full truck load (FTL). Dat doen wij met deskundige kennis van de plaatselijke situatie en beheersing van de Portugese taal. Wij zijn gespecialiseerd in transport naar een groot aantal bestemmingen, waaronder Albufeira, Lissabon en Porto.

Transport van en naar Portugal

Bij Transportaanvraag werken wij alleen met ervaren, gespecialiseerde partners die onze hoge normen delen. Met onze Portugese connecties versnellen en vereenvoudigen we uw transport. We kunnen het hele proces van begin tot eind voor u beheren: vanaf het moment dat de zending begint, tot de aflevering direct bij uw klant of het brengen van de goederen naar een goed distributiepunt.

Wij verzorgen niet alleen transport naar Portugal, maar ook transport van Portugal naar Nederland. Waar u de goederen in Nederland ook wilt hebben, wij zorgen ervoor dat het transport snel en efficiënt verloopt. Of u nu reguliere zendingen, spoedtransport, groupage vervoer of koeltransport nodig hebt, wij regelen het graag voor u.

Jouw zakelijk transport in 4 stappen

Gegevens invoeren

Details over het transport

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte

Het transport

Uw goederen getransporteerd

Betaling voldoen

Na levering kunt u betalen

Dedicated transport

Dedicated transport is ideaal voor goederen die niet overgeladen mogen worden of waarbij andere lading bijgeladen wordt. Uw lading wordt direct vervoerd naar de loslocatie na het laden. U kunt kiezen tussen een kleine bakwagen van 4,2 laadmeter of een internationale trailer van 13,6 laadmeter. Wij garanderen dat uw goederen veilig en conform uw wensen worden geleverd.

Spoedtransport

Transportaanvraag biedt spoedtransport voor dringende leveringen van goederen van en naar Portugal. Ons Europees netwerk en team van transportspecialisten zorgen voor veilige en tijdige levering tegen het meest aantrekkelijke tarief. Zelfs voor kleine zendingen die de volgende ochtend al geleverd moeten worden of grotere leveringen in dezelfde week.

Groupage transport

Groepsvervoer is een ideale methode om kleinere ladingen te vervoeren. Door meerdere ladingen te combineren tot één, worden de kosten betaalbaarder omdat ze worden verdeeld over alle items die worden vervoerd. Daarmee is het een geschikte optie voor bedrijven die kleinere zendingen op een goedkope en snelle manier willen verzenden.

Koeltransport

Bent u op zoek naar veilig en betrouwbaar koeltransport van vries- of versproducten naar Portugal? Wij bieden maatwerkoplossingen met de hoogste prioriteit voor voedselveiligheid en naleving van de huidige regelgeving.

Door samen te werken met gespecialiseerde partners in internationaal koeltransport kunnen we gebruikmaken van state of the art koel- en vriestrailers en geavanceerde koel- en vriessystemen. Zo houden we de temperatuur constant en kunnen we de kwaliteit en versheid van uw producten waarborgen. We zorgen voor een veilig en zorgvuldig transport, inclusief op- en overslag onder ideale condities.

Transport Portugal? Dit is ons netwerk!

Bij Transportaanvraag hebben we een netwerk van locaties in heel Portugal. Als er een specifieke locatie is die u in gedachten hebt voor uw zending, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 • Albufeira
 • Beja
 • Chaves
 • Coimbra
 • Faro
 • Figueira da Foz
 • Lissabon
 • Porto
 • Sintra
 • Vila Real
 • Viseu

Transport specialist voor Portugal

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Transport regelen met de voordelen van online, en de service en expertise van ervaren professionals. Dát is Transportaanvraag.