Intermodaal transport


 

Met één aanvraag het best passende transport van A tot Z geregeld. Transportaanvraag werkt als een vergelijkingssite voor wereldwijd transport. We zoeken voor u de beste optie én regelen het hele transport voor u. Gemakkelijk, snel en voordelig.

 

U kunt het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij op werkdagen binnen 2 uur contact met u op. Heeft u toch nog een vraag of bijvoorbeeld een spoedzending? Neem dan contact op met +31 (0) 413 24 38 30

 

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo
Let op: onze dienstverlening is niet ingericht voor particulieren. Aanvragen voor auto's, inboedels, huisraad, boten, caravans. kunnen wij niet in behandeling nemen.

 

Intermodaal Transport

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo
Let op: onze dienstverlening is niet ingericht voor particulieren. Aanvragen voor auto's, inboedels, huisraad, boten, caravans. kunnen wij niet in behandeling nemen.

Intermodaal transport door Transportaanvraag

Heeft u grote volumes goederen die over lange afstanden moeten worden vervoerd? Of kwetsbare goederen uit bijvoorbeeld Zuid-Europa die in gesloten containers op transport moeten?

Intermodaal transport is een goedkopere én duurzame all-in oplossing voor langeafstands-goederenvervoer. Met multimodaal vervoer profiteert u van scherpe tarieven en bent u verzekerd van veilig en goed beschermd goederenvervoer. Bovendien: met intermodaal vervoer verkleint u uw CO2-footprint.

Compleet verzorgd intermodaal transport

Wij regelen het volledige transport van A tot Z en brengen alle kosten vooraf helder in kaart. 

Ook de volledige coördinatie, afstemming en communicatie tussen alle betrokken partijen – vervoerders, losploegen, aanleverlocaties – nemen wij desgewenst voor onze rekening.

Wij zijn een logistieke afdeling op afstand en denken altijd mee over de best mogelijke transportoplossing.

Jouw zakelijk transport in 4 stappen

Gegevens invoeren

Details over het transport

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte

Het transport

Uw goederen getransporteerd

Betaling voldoen

Na levering kunt u betalen

Zo werkt intermodaal transport

Kiest u voor intermodaal transport, dan vervoeren we uw goederen met behulp van meerdere vervoersmiddelen, ook wel modaliteiten genoemd. Dat kan een combinatie zijn van spoor-, water- en/of wegtransport.

Intermodaal transport groeit snel in populariteit vanwege overvolle wegen, hoge brandstofprijzen, tolheffing en strenge regelgeving rond rij- en rusttijden, evenals groeiende aandacht voor het milieu. Bovendien sluiten de verschillende vormen van transport steeds soepeler op elkaar aan dankzij de globalisering en worden de tarieven steeds scherper. 

Intermodaal vervoer biedt voordelen zoals constante doorlooptijden, hoger laadgewicht en flexibiliteit. Transportaanvraag biedt een volledig verzorgde intermodale transportoplossing aan, die is afgestemd op de specificaties, lead time en route van de vracht, inclusief voor- en natransport. Intermodaal vervoer is een efficiënte en duurzame oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een voordelige manier van transporteren.

Met intermodaal transport bieden we verschillende mogelijkheden, óók voor bedrijven die niet genoeg goederen hebben om een volledige vrachtwagen te vullen. In dat geval is groepage-vervoer een voordelige transportoplossing. Neem gerust contact met ons op voor advies!

De voordelen van multimodaal transport

  • Spoorgoederenvervoer zorgt voor minder CO2-uitstoot en is dus beter voor het milieu
  • Filevrij, constante doorlooptijden
  • Scherpere tarieven ten opzichte van wegtransport
  • Super veilig: door gesloten containers is er minder kans op schade en diefstal tijdens transport
  • Geschikt voor zware ladingen per zending (tot 26 ton)
  • Minder laad- en losbewegingen betekent een lagere kostprijs per ton

Laat het transport aan ons over, dan komt het goed

Essentieel bij intermodaal transport is dat de verschillende vervoersmiddelen optimaal op elkaar aansluiten en er een veilige overslag van goederen is. Wij besteden daarom extra aandacht aan onze communicatie. Met klanten, met en tussen andere transporteurs en vaak ook de aanleverlocaties. 

Bovendien werken we samen met grote dienstverleners op het spoor in heel Europa. Deze partnerships zorgen ervoor dat wij snel, veilig en financieel aantrekkelijk goederenvervoer kunnen verzorgen. Dit doen we vanaf de offerteaanvraag tot aan de levering. 

Klanten waarderen ons om onze uitstekende service en heldere communicatie. Offertes volgen we direct op, en bij vragen of problemen zijn we altijd bereikbaar. We kijken bovendien altijd naar wat wél mogelijk is en houden u op de hoogte van het proces. U kunt dus rekenen op proactiviteit en directe terugkoppeling.

Meer weten over intermodaal vervoer?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Transport regelen met de voordelen van online en de service en expertise van ervaren professionals. Dát is Transportaanvraag.