Transportservice voor wereldwijd transport

Transportaanvraag is een online transportservice voor wereldwijd transport. We bieden een volledig onafhankelijk platform voor transportbemiddeling. Uw transportaanvraag staat centraal. Daar zoeken we de best passende transportoplossing bij. We benaderen dan ook verschillende logistiek dienstverleners om een offerte uit te brengen. Het aanbod dat het beste bij uw opdracht past, leggen we vrijblijvend aan u voor. Transportaanvraag is daarom niet alleen geschikt als u een concrete transportopdracht heeft, maar ook om te bekijken of u nog steeds op uw plek zit bij uw huidige logistiek dienstverlener. 


De transporten kunnen worden uitgevoerd via:

 

 

Online Transportservice

Een online transportservice garandeert een snelle en efficiënte afhandeling van uw aanvraag.

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. In het aanvraagformulier geeft u aan wat u nodig heeft. Na ontvangst van uw aanvraagformulier gaan we direct voor u aan de slag. Spreekt u liever eerst iemand van ons team of heeft u vragen? Neem gerust contact op: telefonisch of via e-mail. We denken graag met u mee.

Transportoplossingen voor elk type transport

Gegevens invoeren

Details over het transport

Offerte ontvangen

Binnen 48 uur een offerte

Het transport

Uw goederen getransporteerd

Betaling voldoen

Na levering kunt u betalen

Wij hebben al ruim 43.000 transport aanvragen verwerkt

Transportaanvraag werkt met een zeer fijnmazig netwerk van onafhankelijke en gecertificeerde logistiek dienstverleners dat in de loop van ons 15-jarige bestaan zorgvuldig is op- en uitgebouwd. Wij kunnen u daarom met een zowel breed als specialistisch transportaanbod van dienst zijn. Vertrouw ook op onze snelle en persoonlijke service. Ons aanbod, uw winst.