Barge transport


 

Met één aanvraag het best passende transport van A tot Z geregeld. Transportaanvraag werkt als een vergelijkingssite voor wereldwijd transport. We zoeken voor u de beste optie én regelen het hele transport voor u. Gemakkelijk, snel en voordelig.

 

U kunt het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij op werkdagen binnen 2 uur contact met u op. Heeft u toch nog een vraag of bijvoorbeeld een spoedzending? Neem dan contact op met +31 (0) 413 24 38 30

  

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo
Let op: onze dienstverlening is niet ingericht voor particulieren. Aanvragen voor auto's, inboedels, huisraad, boten, caravans. kunnen wij niet in behandeling nemen.

 

Intermodaal Transport

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo
Let op: onze dienstverlening is niet ingericht voor particulieren. Aanvragen voor auto's, inboedels, huisraad, boten, caravans. kunnen wij niet in behandeling nemen.

Barge transport door Transportaanvraag

Om containers over binnenwateren te transporteren, zijn lichtere en kleinere schepen nodig vanwege diepgang-, manoeuvreerbaarheid-, brug- en aquaductbeperkingen. Grotere containerschepen kunnen namelijk niet overal komen. Barges laden containers in grote zeehavens, en lossen ze op een barge terminal langs het binnenwater.

Alles over barge transport

Met barge transport bieden wij bedrijven efficiëntie, betrouwbaarheid en flexibele leveringstijden, met het voordeel van hoge laadgewichten en milieuvriendelijkheid. De aanwezigheid van barge terminals in de havens van Rotterdam en Antwerpen zorgen voor korte lijnen en efficiëntie bij het transport van containers en bulkgoederen.

Binnenvaart is ideaal voor just in time leveringen, en binnenvaartschepen kunnen deels als opslagruimte worden gebruikt (floating stock), waarmee u opslagkosten beperkt. Met verduurzaamd transport is de binnenvaart een voordelig alternatief voor wegtransport. Vanwege de naadloze combinatie met short sea en deep sea, wordt dit dan ook steeds meer ingezet voor het transport van goederen. 

Jouw zakelijk transport in 4 stappen

Gegevens invoeren

Details over het transport

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte

Het transport

Uw goederen getransporteerd

Betaling voldoen

Na levering kunt u betalen

Meer weten over barge transport?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van zeevracht.

Transport regelen met de voordelen van online, en de service en expertise van ervaren professionals. Dát is Transportaanvraag.