Speciaal transport


 

Met één aanvraag het best passende transport van A tot Z geregeld. Transportaanvraag werkt als een vergelijkingssite voor wereldwijd transport. We zoeken voor u de beste optie én regelen het hele transport voor u. Gemakkelijk, snel en voordelig.

 

U kunt het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij op werkdagen binnen 2 uur contact met u op. Heeft u toch nog een vraag of bijvoorbeeld een spoedzending? Neem dan contact op met +31 (0) 413 24 38 30

  

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo

 

Speciaal Transport

Direct uw transport aanvragen

1Adres en type
2Uw gegevens
3Ladinginfo

Speciaal transport door Transportaanvraag

Voor speciaal transport is grondige voorbereiding en expertise nodig. Het vervoeren van goederen met een buitengewone lengte, breedte en/of hoogte valt onder speciaal transport, ook wel uitzonderlijk transport, zwaar transport of exceptioneel transport genoemd. Bij speciaal transport vervoeren we onder andere machines of machineonderdelen, werktuigen, betonnen onderdelen en andere ladingen met afwijkende afmetingen. Ook regelen we Europese verhuizingen, met bijzondere aandacht voor uw inboedel.

Dankzij samenwerkingen met gespecialiseerde partners in binnen- en buitenland beschikken wij altijd over het juiste materieel, full know-how en gediplomeerde chauffeurs. Bovendien heeft u bij ons geen omkijken naar vergunningen en begeleidingsvoertuigen; we nemen u al het regelwerk uit handen.

Speciaal vervoer tot in de puntjes geregeld

Op uitzonderlijk transport zijn bijzondere regels van toepassing en deze kunnen per land verschillen. Elk exceptioneel transport bereiden we daarom tot in de puntjes voor en regelen de juiste ontheffingen en vergunningen voor elk land op de route. Mogelijke knelpunten op de route brengen we in kaart en regelen begeleiding waar nodig. Altijd met de juiste balans tussen snelheid, veiligheid en flexibiliteit voor een soepel transport. 

Jouw zakelijk transport in 4 stappen

Gegevens invoeren

Details over het transport

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur een offerte

Het transport

Uw goederen getransporteerd

Betaling voldoen

Na levering kunt u betalen

Kraan of andere extra’s nodig? We regelen het.

Belangrijk onderdeel van speciaal transport is het laden en lossen. Is er bijvoorbeeld geen geschikt materieel of kraan aanwezig op de plaats van bestemming, dan zorgen wij daarvoor. Al het materieel waarmee we werken wordt periodiek gekeurd en al onze chauffeurs zijn gediplomeerd. Zo voeren we elk speciaal transport van begin tot eind deskundig en veilig uit.

Altijd op de hoogte van uw exceptioneel transport

Klanten waarderen ons om onze uitstekende service en heldere communicatie. Offertes volgen we direct op, en bij vragen of problemen zijn we altijd bereikbaar. We kijken bovendien altijd naar wat wél mogelijk is en houden u op de hoogte van het proces. U kunt dus rekenen op proactiviteit en directe terugkoppeling.

Meer weten over uitzonderlijk transport?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over bijzonder transport of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Transport regelen met de voordelen van online en de service en expertise van ervaren professionals. Dát is Transportaanvraag.